Rodinné centrum Žirafa
Naše logo
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 102
· Nejnovější člen: Dita
GDPR (Ochrana osobních údajů)
UCHOVÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Veškeré osobní údaje, které požadujeme o všech, kdo se účastní naší programové nabídky a našich služeb, zpracováváme proto, aby všichni měli včasné informace o programech a službách našeho centra a mohli je využívat. Požadujeme osobní údaje pouze nezbytně nutné pro účast uživatelů programové nabídky a služeb našeho centra. Osobní údaje nám svěřené chráníme před zneužitím dalšími osobami, neposkytujeme dalším osobám či organizacím, vyjma zákonem stanovené povinnosti.
Záznamy s osobními údaji budou skartovány 1 rok po ukončení akce, pro kterou byly vyžadovány (příměstské a pobytové tábory, kroužek Klub KAMARÁD).

PŘÍMĚSTSKÉ A POBYTOVÉ TÁBORY:
Požadujeme osobní údaje pouze nezbytně nutné pro konání táborů. Osobní údaje nám svěřené chráníme před zneužitím dalšími osobami, neposkytujeme dalším osobám či organizacím, vyjma zákonem stanovené povinnosti. Záznamy v papírové podobě uschováváme v uzamykatelných skříních a mají k nim přístup pouze pověřené osoby - vedoucí jednotlivých táborů. Elektronickou poštu máme zabezpečenou ESET Smart Security a data chráněna hesly. Záznamy s osobními údaji budou skartovány nejdéle 2 měsíce po ukončení akce, pro kterou byly vyžadovány.

FOTOGRAFOVÁNÍ:
Na našich akcích jsou pořizovány fotografie pro propagační účely naší organizace a mohou být použity na našem webu, FB nebo na našich propagačních materiálech, případně na materiálech dokumentujících naši činnost pro dotační účely.

ZASÍLÁNÍ NABÍDEK EMAILEM:
Svým souhlasem souhlasíte s tím, aby Vám Rodinné centrum Žirafa HK, z.s. zasílalo nabídky pravidelných a doprovodných akcí prostřednictvím elektronické pošty a aby za tímto účelem zpracovávalo Vaše osobní údaje - e-mailová adresa.
Svůj souhlas udělujete v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Souhlas je udělen bez časového omezení a může být kdykoli odvolán, a to formou zaslání e-mailové žádosti na adresu: zirafahk@seznam.cz

WEBOVÉ A FACEBOOKOVÉ STRÁNKY:
Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s Vaší návštěvou webových stránek provozovaných Rodinným centrum Žirafa HK, z.s. (dále jen organizace).
Nepřebíráme však odpovědnost za obsah a uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které na našich stránkách odkazujeme. Organizace plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal(a) informovaný souhlas.
Organizace neshromažďuje žádné údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky našich webových stránek. To se netýká informací, které sdělujete aktivně a dobrovolně, například prostřednictvím e-mailů, elektronických žádostí nebo při použití webových formulářů, z kterých je patrný účel použití Vámi uvedených osobních údajů.
Žádná informace, kterou poskytnete prostřednictvím webových stránek organizace, není bez Vašeho souhlasu zpřístupněna třetí straně a organizace ji použije pouze pro účely, pro které jste ji poskytl. Při zpracování osobních údajů organizace dbá na dodržování zásad zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad s Nařízením EU č. 2016/679 o ochraně osobních údajů (GDPR) a s ostatními obecně závaznými předpisy upravující oblast ochrany osobních údajů

V případě dotazu se obraťte na zirafahk@seznam.cz nebo tel. 605 453 632
Komentáře
Zatím nikdo nekomentoval. Buďte proto první a vložte svůj komentář.
Přidat komentář
Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.
Hodnocení
Pro hodnocení musíte být registrovaný.

Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Zatím nikdo nehodnotil.
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Spolupracujeme



Rodinné centrum Žirafa HK, z.s. - netfirmy.czMateřská centra - netfirmy.cz








Podporují nás








Facebook